Zero waste en Bio, het beste van twee werelden

Ranobo Pick & Mix bestaat reeds sinds 2018. Een succesvolle formule waarbij de klant naar believen zijn eigen selectie noten kan samenstellen. Vanaf 2022 is enkel het Ranobo Bio assortiment hierin verkrijgbaar zijn. Ecologische & bio, een mooie win-win.

Nieuws image

Een milieubewuste winkelervaring en een uitgebalanceerd assortiment bio noten en gedroogde vruchten: de ideale match voor een update van het Ranobo Pick & Mix concept.

Met Pick & Mix BIO zet Ranobo een volgende stap richting duurzame retailconcepten. Naast onze verpakte producten zien we een groei in de vraag naar bulkaanbod. Consumenten winkelen vandaag milieu- en productbewuster. Niet alleen de prijs maar ook de origine en de hoeveelheid speelt steeds een grotere rol. Met Pick & Mix Bio garanderen we de Ranobo klant Bio-gecertificeerde kwaliteit en betaalt de klant enkel wat hij nodig heeft.

Bovendien is het blenden van deze concepten het resultaat van voortdurend blijven evalueren en in dialoog gaan met onze klanten. Een typisch voorbeeld van onze Ranobo manier van werken.

Scroll naar boven