Ranobo werft nieuw talent aan voor Horeca & Foodservice markt!

(lees volgende introtekst met de stem van Herbert Flack)

Een zonovergoten terras, je zonnebril op je neus en een heerlijke burrata salade afgewerkt met crunchy pitjes en stukjes walnoot wordt met flair door de ober naast je mocktail gezet…
Met een belachelijk drukke werkweek achter de rug, plof je neer aan de toog van je stamcafé. Een perfect getapt pintje wordt afgestreken en voor jou gezet vergezeld van een potje vers gebraden aperitiefnoten …
Vlak voor je je pumps uitschiet om de dansvloer op te gaan om met je pasgetrouwde neef een boogie woogie te placeren, passeert de laatste gang van de walking dinner: een heerlijk frangipane taartje waarvan de geur je terugbrengt naar je kindertijd …
Awel, daar zoeken wij een nieuwe ambassadeur voor!

Nieuws image

Ranobo is een groeiende Kempische KMO die in de wereld van noten en gedroogde vruchten binnen de Benelux niet meer is weg te denken. Een dynamisch bedrijf met een jong managementteam dat de ambitie heeft alleen maar beter te worden in wat we al doen.

Hoe we dat willen doen? Mensen en kennis. Passie en persoonlijkheid.

  • Verder verdiepen: nergens anders in België vind je zoveel knowhow en kennis rond noten en gedroogde vruchten. Van oogsten, tot bereidingen. Van de boom, tot op jouw bord. Dit is kennis die nooit stilstaat maar waar wij onze tanden in zetten. Het is enkel op die manier dat wij onze klanten écht kunnen verder helpen en inspireren.
  • Focus op mensen: ondanks dat we dagelijks werken met voedingsproducten staan de mensen bij ons centraal. Zij zijn het kloppend hart van Ranobo. Daarom zetten we met ons HR team in op individuele groei en tevredenheid. Willen we een werkplek creëren waar je je echt thuis voelt en jezelf kan zijn.

Nog steeds aan het lezen? De max! Want dat wil zeggen dat ons verhaal je op één of andere manier triggert.

Misschien ben jij dan wel de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn? Of ken je misschien wel iemand ?

Deze checklist helpt je verder:

  • Je lust graag noten
  • Je bent niet de nieuwe Sergio Herman, maar bent wel graag bezig met voeding
  • Je legt graag connecties
  • Je kan deze connecties als geen ander onderhouden en doen groeien
  • Je bent niet allergisch aan cijfers
  • Je spreekt vlot Nederlands en Frans
  • Je bent hands-on (lees op z’n Kempisch: je hebt geen zittend gat)

Nog steeds hier? Allright!

Lees hier de volledige vacature Key Accountmanager Foodservice & als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om Vanessa te contacteren. Zij vertelt je met plezier nog veel meer.

Scroll to Top