Van harte welkom bij onze Ranobo-familie

Ranobo heeft de spirit van een familiebedrijf, ook al delen oprichter Jef Peeters en eigenaar Gilles Jeuris niet dezelfde achternaam. Voor hen beiden gaat het om veel meer dan alleen het verkopen van noten en gedroogde vruchten. Ze bezielen gepassioneerde mensen die elke dag het beste van zichzelf geven om topproducten en -diensten aan te bieden.

De liefde voor kwaliteit, tot in de kleinste details, verbindt deze groep. Van het inpakken tot het stockbeheer, van het roosteren tot het adviseren. Dit waardevolle DNA zit in elk Ranobo-familielid en vertaalt zich in duurzame relaties met klanten in retail, foodservice, horeca en industrie. En dat zowel in België, Nederland als Frankrijk.

Ranobo team 2022

Al meer dan 25 jaar specialist in noten, zaden, pitten, crackers en gedroogde vruchten

Wat in 1994 begon als een delicatessenzaak met een eigen notenbar in Oud-Turnhout is vandaag een hoogkwalitatieve en zeer gewaardeerde Belgische groothandel. Ranobo groeit elk jaar gestaag.

Scroll door onze geschiedenis

2022

Huisimker en collega Jorge opent derde bijenkast

2021

Update Foodservice artikelen: Betere verpakking, nieuwe horecamengelingen & opfrissing branding

2020

Ranobo gaat (nog) groener: Kempische groengevel en streekgebonden aanplantingen

2018

Met Ranobo BIO brengt Ranobo een uitgekiemd bio-assortiment op de markt

2016

Logo en huisstijl krijgen een nieuw jasje

2015

Ranobo krijgt een nieuwe thuisbasis in Turnhout, op een terrein van 10.000 m2

2013

Ranobo levert naast regionaal nu ook nationaal, met een eerste eigen tientonner

2005

Start van de eerste volledig geautomatiseerde verpakkingslijn

1998

Ranobo wordt een apart merk en verhuist naar een grotere locatie in Gierle

1995

Jef Peeters verkoopt noten in zijn delicatessenzaak in Turnhout

“Heerlijke dingen maken met geweldige mensen,
voor iedereen. Wij zijn Ranobo.”

– Gilles Jeuris, zaakvoerder

Het zit in de kleine dingen

Ranobo helpt graag bij het beleven van heerlijke en eerlijke momenten. Plezier, kwaliteit, gezelligheid en respect zitten in de kleine dingen. Dat maken we bij Ranobo elke dag met plezier waar. Onze ingrediënten zijn klein maar groots qua smaak, versheid en creativiteit. Ze vormen de garnituur en de topping die het leven aangenamer maken. Samen genieten, fijne herinneringen maken en nieuwigheden ontdekken. Ranobo doet mee.

Bakken vol vakkennis

Noten, pitten, zaden, crackers en gedroogde vruchten zijn de laatste jaren enorm in opmars in zowel de professionele als de thuiskeuken. Ranobo is gespecialiseerd in deze niche. Onze jarenlange ervaring maakt dat we steevast de meest kwalitatieve producten voor je selecteren, aan correcte marktprijzen. Je vindt nergens anders in België meer vakkennis dan hier bij ons in Turnhout.

Groen is echt onze lievelingskleur

Het groene blokbodemzakje, typisch Ranobo. Sinds de start. Dus namen we het trouw mee in onze rebranding in 2016. En vergeten we het groene ook niet in onze bredere maatschappelijke rol. We begrijpen dat we als onderneming een ecologische voetafdruk achterlaten. Die proberen we tot het minimum te beperken. En we doen iets terug voor de natuur waar we kunnen. Zo lieten we onze volledige bedrijfssite aanleggen in harmonie met de Kempische natuur: enkel inheemse beplanting, een groengevel en een bloemenweide om de meer dan 20.000 bijen volop van stuifmeel te voorzien.

Ons team, absoluut de moeite om te ontmoeten

Ranobo is een bedrijf waar iedereen iedereen kent. We gaan op een respectvolle en joviale manier met elkaar om. We delen zowel kleine zorgen als grote overwinningen. Iedereen bouwt mee aan het gezamenlijke groeiverhaal en maakt op haar of zijn manier het verschil. Eerlijkheid, een no-nonsense mentaliteit, humor en een gezellige familiesfeer. Dat is het DNA van Ranobo.

Kom jij ons team versterken?

Scroll naar boven