Verrassend zoet, het zit in de kleine dingen

Wij bieden je verleidelijke meerwaarde voor tal van verwenmomenten: koffiepauze, afternoontea, dessert … Met kwalitatieve klassiekers zoals choco rozijnen en choco hazelnoten, en unieke bereidingen zoals cappuccino rice balls, yoghurt blueberry en choco amandel limoncello.

Onze innovaties zijn er voor jou

Veel van onze producten zijn gechocolateerd – met echte Belgische chocolade –gekaramelliseerd of gedrageerd. Ons plan is om nog meer van die vernieuwende producten te realiseren, in eigen atelier. We investeerden alvast in een machine om zelf met suiker te kunnen experimenteren en werken.

Durven experimenteren loont

Ook bij hoofdgerechten komen onze sweets graag verrassend uit de hoek. De combinatie van zoet met hartig is een trend die om de juiste balans vraagt. Bij Ranobo weten we hoe het werkt.

Verdiep je in ons gamma zoete artikelen

Zoveel mooie mogelijkheden

Omdat gekaramelliseerde suiker zo breekbaar is, vind je sowieso gruis op de bodem van de verpakking. Gebruik dit als crumble op je hartige creatie of strooi het met liefde over een dessert.

Hartige gerechten met zoete toetsen

Het zoete gamma van Ranobo leent zich ook om een twist te geven aan hartige gerechten. Werk creaties af met zoete, crunchy toetsen van gesuikerde noten zoals pecannoten of pinda’s. Hier werden gekaramelliseerde pecannoten verwerkt in een visgerecht met Molse Zander.

Meer specifieke vragen?

Niet te versmaden in ons assortiment

Scroll naar boven