Roast your own tasty peanuts

The Peanut Kit by Ranobo heeft één missie: het onterechte imago van de pinda als tweederangsknabbel uit de wereld helpen. Zonder poespas of tijdsverlies. Dankzij deze box verras je je klanten in een handomdraai met vers gebrande jumbopinda’s, afgewerkt met een gebalanceerde kruidenmix. Met The Peanut Kit zetten we samen vakkundig de pinda weer op de kaart!

Roast

Season

Serve

Exploring Curry Panang

Neem je gasten mee op een kleurrijke en smaakvolle reis naar het Verre Oosten. Curry Panang ontleent zijn naam aan een bekende Thaise bereiding met rode curry, kokos, room, kruiden en pinda. Vormt een prima team met pilsbier en met op citrus gebaseerde cocktails of mocktails.

The Sea Salt sensation

De klassieker der klassiekers mocht zeker niet ontbreken in het gamma van The Peanut Kit. Dankzij het extra fijne zeezout proef je de pinda in zijn puurste vorm. Past bij heel veel, maar ideaal te combineren met blonde bieren of een glaasje wijn.

Tex Mex vibes all over the place

Hola! Que tal? Deze Mexicaanse kruidenmengeling doet je meteen denken aan de zon. De volle smaken van kaas en paprika geven de jumbopinda’s instant een Zuid-Amerikaanse toets. Onze gouden combinatietip: Tex Mex plus een bitterzoete aperitief- of vruchtendrank.

You give me Smokehouse fever

Met de Smokehouse mengeling van The Peanut Kit waan je je meteen in het Wilde Westen. Je zal versteld staan hoe goed rookkruiden samengaan met pinda’s. Serveer deze smokey mix bijvoorbeeld bij geestrijke dranken en donkere bieren.

Ontdek het volledige verhaal van The Peanut Kit

Make the peanut great again

Ranobo staat al meer dan 25 jaar bekend voor het leveren van de meest verse noten, gedroogde vruchten en rijstcrackers. Met The Peanut Kit doen we daar letterlijk en figuurlijk nog een schepje bovenop. We laten je zelf aan de slag gaan met onze superverse jumbopinda’s. In enkele eenvoudige stappen verras je je gasten met een tapa of borrelhapje dat smaakt én ruikt naar meer. Leuk om te doen, leuk om te delen.

Let’s get this peanut party started

The Peanut Kit is speciaal ontworpen voor horecaondernemers die graag authentiek en verrassend uit de hoek komen. Dat lukt moeiteloos, zowel met de oven als met de friteuse. Belangrijk: laat de pinda’s na het roosteren minstens 30 minuten afkoelen voor je ze serveert.

Praise the peanut in no time

Bij het ontwikkelen van The Peanut Kit besteedden we extra veel aandacht aan de bereidingstijd. De pinda’s en kruiden worden perfect afgewogen voor de juiste dosering per bereiding. De omdoos kreeg een coating zodat ze perfect dient om de noten te laten afkoelen. Elk pakket is voorzien van een duidelijk stappenplan. Echt peanuts dus!

Meer specifieke vragen over The Peanut Kit?

Scroll to Top