Gastvrij en verfijnd, het zit in de kleine dingen

De juiste borrelsnacks en originele aperitiefgarnituur maken mee het verschil in jouw zaak. Met Ranobo zet je nooit zomaar een hapje naast een drankje. Verras je klanten telkens weer met onze rijst-, maïs- en granencrackers, gezouten noten en groentechips. In pure eenvoud en met grenzeloze creativiteit.

Paprika Mix

Het onlangs vernieuwde recept van onze paprika mix is nu al de lieveling van velen. Licht pikant en bijzonder uitnodigend om te blijven snacken.

Taverne Mix

De Ranobo taverne mix combineert de meeste ingrediënten en is daarom extra verrassend. Een prijsbewuste en toegankelijke topper.

Hot Mix

It’s all in the name. De Ranobo hot mix smaakt aangenaam pikant dankzij een mooi evenwicht tussen allerlei pittigs, zoals wasabi en chili. De max bij een fris drankje en bij tal van cocktails.

Lounge Mix

Gezellig snacken zonder kapsones. Dat is het idee achter de Ranobo lounge mix. Een eenvoudige maar geslaagde combi van vier smaakvolle ingrediënten, voor een instant ontspannen moment.

Wasabi Mix

Pikant, zout en zoet? Zeker dat dat goed samengaat? Heel zeker! Onze wasabi mix geniet de voorkeur in de betere brasseries en vormt een vaste waarde binnen het Ranobo-assortiment.

Japanse Mix

Klassieke oosterse rijstzoutjes met de karakteristieke smaken van soja en sesam, dat zijn onze Japanse crackers. Perfect gezelschap voor een glaasje wijn.

Mexican Wave

De Ranobo Mexican wave dankt zijn naam aan de uitgesproken tex-mex cheese flavour. Het is een leuke en budgetvriendelijke variatie binnen ons gamma die door velen gesmaakt wordt.

Curry Mix

De Ranobo curry mix zit nog maar pas in ons assortiment maar is nu al een blijver. We brouwden deze bijzonder smakelijke mengeling op basis van de kerriespecerij speciaal voor bij blond bier.

El Dorado Mix

Een combinatie van paprika- en kaassmaken die goud waard is. Niemand weerstaat aan de El Dorado mix. En al helemaal niet op een zonnig terras.

Horeca Mix

De kraakverse Ranobo horeca mix is de klassieker onder de barmelanges. Samengesteld om op elk moment te genieten van een smakelijke snack bij een biertje, wijntje, cocktail of frisdrank.

Kom alles te weten over ons snackingaanbod

Onze handige 5-liter box

De stevige 5-liter box van Ranobo werd specifiek ontworpen voor het snackinggamma: compact, handig stapelbaar en gevuld met de ideale hoeveelheid om regelmatig te kunnen variëren. Zowel met de losse productsoorten als met de mengelingen.

Soms zit het hem in de grote dingen: onze 9-liter box

De robuuste Ranobo 9-liter box is de grote broer binnen ons aperitiefassortiment. Toch is hij wat compacter dan gangbaar. Goede reden één: dat werkt handiger en oogt discreter aan de bar. Twee: de mengelingen en de populaire toppers blijven supervers.

Wil je onze producten graag proeven?

Veelzijdige chips van groenten en fruit

Onze groentechips en fruitchips bevatten minder vet en zout of suiker dan die van andere merken. Dankzij het vacuümbakproces behouden de superknapperige dikke sneden prima hun oorspronkelijke smaak en kleur. We slagen er onder andere in om paprika’s volledig om te toveren in chips.

Pairen met pittige cocktails

Maak van een Bloody Mary in een handomdraai een echte beleving voor de zintuigen door te pairen met pikante crackers.

Scroll naar boven