Lekker bakken en garneren, het zit in de kleine dingen

Het zijn de allerkleinste artikelen in het Ranobo-assortiment, maar zeker niet te onderschatten. Onze pitten, zaden en bakproducten bouwen zowel mee aan de basis als aan de afwerking van gerechten. Ze begeleiden bereidingen naar een meer verfijnde en vollere smaak. Ons enorme aanbod bestaat uit diverse soorten en variaties zoals gebroken, gesliced en meel.

In de keuken telt elk detail

Extra bakplezier, natuurlijke smaakverfijners en een geraffineerde finishing touch? Ranobo levert het je allemaal met kennis, enthousiasme en finesse. Bij onze wereldwijde selectie van de beste zaden en pitten concentreren we ons naast smaak en grootte ook op kleur en textuur.

Kraakverse natuurlijke ingrediënten in overvloed

Ga altijd met topkwaliteit van de laatste nieuwe oogst aan de slag. We ondersteunen jouw culinaire creativiteit met de beste zonnebloem-, pompoen- en pijnboompitten, het lekkerste sesam-, chia- en hennepzaad, glutenvrije alternatieven zoals amandelmeel en kokosmeel en nog veel meer. Ons gezonde gamma groeit non-stop.

Verdiep je in ons gamma pitten, zaden en bakproducten

Het umami-effect

Rooster zonnebloempitten of sesamzaadjes eerst even in een pan. Doe ze dan in een ovenvaste schotel en overgiet ze volledig met sojasaus.

Maak je eigen notenbrood met zaden en pitten

Noten lenen zich perfect als basisingrediënt voor verschillende degen. Niet alleen in hun geheel maar ook gemalen. Combineer ons kant-en-klare amandel- of hazelnootmeel naar hartenlust met pitten en zaden, zo tover je verrassende baksels op de plank.

Meer specifieke vragen?

Maak alvast kennis met dit smakelijke trio

Scroll naar boven