Culinaire creativiteit,
het zit in de kleine dingen

Lekkere, verse noten vormen een verrassende en gezonde meerwaarde bij tal van bereidingen. Bij Ranobo selecteren we wereldwijd de smakelijkste en mooiste amandelen, hazelnoten, walnoten, cashews, pecannoten, pistaches, paranoten, macadamia’s … We brengen telkens de laatste nieuwe oogst van toegewijde telers tot in jouw keuken of atelier. Puur natuur en betaalbaar.

Met veel zorg geselecteerd

Elke foodondernemer kan vertrouwen op Ranobo als professionele partner. Uit het oneindige aanbod noten in de hele wereld, selecteren we de juiste kwaliteit voor onze klanten. Daarvoor zetten we al onze kennis over oogsten, soorten en marktevoluties in.

Pure prachtproducten

Noten zijn natuurproducten pur sang. Diverse soorten bomen en gewassen planten zich via deze weg voort. Als mens de kracht van de natuur in haar essentie kunnen proeven is een privilege. Daar kunnen we alleen maar dankbaar om zijn.

Heerlijke homemade mengelingen

Zoek je een kant-en-klare notenmengeling om u tegen te zeggen? Al dan niet met gedroogde vruchten erbij? We testen onze recepturen uitgebreid tot we de ideale samenstelling hebben. Qua smaak, textuur én uitstraling.

Wens je uitgebreide informatie?

De power van de macadamia

De macadamia is niet alleen een van de lekkerste noten, er valt ook heel veel over te vertellen. Bijvoorbeeld dat het de favoriete snack is van de arapapegaai. En dat er meer dan 300 kilogram druk nodig is per vierkante centimeter om zo’n noot te kunnen kraken.

Hazelnootmousse om je vingers bij af te likken

Hazelnoten worden vanouds gebruikt in choco en in nagerechten. Zo vormen hazelnoten en karamel een geweldig duo. Ontdek hier het geheim van die zalige mousse en die grote smile bij je gasten.

Meer specifieke vragen?

Scroll naar boven