Fruitige meerwaarde, het zit in de kleine dingen

Gedroogde vruchten vormen een schat aan smaken en mogelijkheden. Ze laten zich eenvoudig verwerken en zorgen voor verfijnde details bij zowel ontbijt- en dessertbuffetten als bij sauzen, vullingen en salades. Bij Ranobo kan je vele vruchten verkrijgen in diverse variaties: volledig en in blokjes, slices, strips …

Fiesta mundial!

Wat zouden een kaasplank en een huisgemaakte granola of rozijnencake zijn zonder de geconcentreerde smaak en natuurlijke zoetheid van gedroogde vruchten? Bij Ranobo zoeken en vinden we wereldwijd de heerlijkste soorten en de smakelijkste exemplaren qua uitzicht en grootte. Die brengen we zo snel mogelijk en in volle glorie naar jou.

Gegarandeerd de laatste nieuwe oogst

Ons gamma gedroogde vruchten is enorm ruim. Ook hier passen we nauwgezet onze gouden regels toe. Eén: enkel de oogst van dit seizoen komt in aanmerking. Twee: via onze trouwe en betrouwbare partners bieden we je volle smaak en stabiele kwaliteit voor de beste prijs. Bovendien ben je zeker van een zachte bite, want onze gedroogde vruchten hebben geen last van kristallisatie.

Verdiep je zorgeloos verder in ons gamma gedroogde vruchten

Geen vijgen na Pasen

Van oudsher zijn verse vijgen niet meer lekker na Pasen. Wij bevoorraden ons enkel in de meest geschikte periode.

Verras met rozijntjes

Gedroogde vruchten krijgen nog niet zo vaak de kans om een mooie rol te spelen in hoofdgerechten. We inspireren je graag met enkele vlees-, vis- en vegetarische recepten die je menu zullen verrijken. Ontdek bijvoorbeeld het recept voor kalfspiccata à la Florentine.

Meer specifieke vragen?

Alvast enkele populaire producten

Scroll naar boven