Innovaties

THE PEANUT KIT


picture_nuts

PRAISE THE PEANUT

The Peanut Kit by Ranobo heeft één missie: het onterechte imago van de pinda als tweederangs knabbel uit de wereld helpen. Samen gaan we voor vakmanschap. Zonder poespas of tijdsverlies. Dankzij deze box verras je je klanten in een handomdraai met vers gebrande jumbo pinda’s, afgewerkt met een gebalanceerde kruidenmix. Met The Peanut Kit zetten professionals en Ranobo de pinda weer op de kaart!


The Peanut Kit is verkrijgbaar in 4 unieke smaken: Sea Salt, Curry Panang, Tex Mex en Smokehouse. Stuk voor stuk unieke en gebalanceerde mengelingen voor overheerlijke pinda’s.

ONTDEK HET NU

 
 

TASTY DISCOVERIES


picture_nuts

OPVALLENDE ONTDEKKINGEN
WAARMEE JE ER ALTIJD UITSPRINGT
EN JE KLANTEN VOORTDUREND VERRAST!

Tasty Discoveries by RANOBO is een reeks unieke smaken die zich perfect leent voor het aperitiefmoment. Elk artikel neemt je mee op een ontdekkingsreis doorheen nieuwe smaken, texturen en emoties. Verpakt in onze herkenbare blokbodems, blijft dit variabel assortiment verrassen en zorgt het ervoor dat je klanten geboeid blijven. De vernieuwde sticker, exotische twist en op maat gemaakte innovation window garanderen een ongekende stopping power in je rayon.

DOWNLOAD DE FICHE

 
 

RANOBO BITES


picture_nuts

DE ON-THE-GO SNACK
WAARMEE JE EEN NIEUW
PUBLIEK BEREIKT.

Met RANOBO Bites lanceren we onze vertrouwde kwaliteit in een handige mini-verpakking. Kies uit 2 verrassende mixen boordevol natuurlijk lekkers, die je op elk moment van de dag een boost geven. Op het werk, voor of na het sporten of op weg naar huis. Bites past altijd in je hand en in je planning. Zo kunnen je klanten op nog meer momenten doorheen de dag genieten van wat RANOBO te bieden heeft.

DOWNLOAD DE FICHE

 
 

BULK BIN


picture_nuts

DE RANOBO BULK BIN ZORGT
VOOR EEN WINKELVLOER
BOORDEVOL BELEVING.

Bij RANOBO vinden we het enorm belangrijk om trendsetter te zijn in de wereld van noten, droge vruchten en rijstcrackers. Met onze unieke shop-in-shop “Pick and Mix” bieden we jouw klanten het plezier van zelf kiezen en naar hartenlust vullen. Het vintage kruideniers- of marktgevoel dus, waar meer en meer mensen terug naar op zoek zijn. Dit zorgt voor een ongeziene beleving in je winkel.

DOWNLOAD DE FICHE