Altijd kraakvers en snel geleverd, dat is Ranobo

Niemand wacht graag. Niemand houdt van halflege rekken of spannende vervaldatums. Daarom zorgen we dat onze noten, pitten, zaden, gedroogde vruchten en rijstcrackers altijd op tijd en tiptop in orde zijn. We werken enkel met betrouwbare en gedreven leveranciers, wereldwijd.

Omdat we onze noten zorgvuldig zeven vind je geen vliesjes of kleine stukjes in onze verpakkingen. Zo maken we het smakelijke verschil tegenover massaproductie. Al onze ingrediënten worden grondig gecontroleerd en zijn snel en accuraat traceerbaar. Het verpakken gebeurt met de meest moderne machines en onder streng hygiënisch toezicht.

Ons kwaliteitsteam staat voor je klaar

Ranobo gaat verder dan de verplichte HACCP-normen. Sinds 2016 beschikken we over het ISO 22000 FSSC-certificaat en sinds 2019 zijn we erkend als BIO-leverancier.

Kleine keten, grote voordelen

Bij Ranobo houden we het graag eenvoudig en sympathiek. Geen ingewikkelde procedures, wel een direct contact met kwaliteit en service. Zo ben je zeker van verse producten die altijd mooi op tijd geleverd zijn.

Onderweg naar meer duurzaamheid

Net zoals vele van onze klanten zijn wij bezorgd om de toekomst van onze planeet. Daarom bieden we met Ranobo BIO onze vertrouwde kwaliteit aan vanuit een gegarandeerd BIO-gecertificeerd productieproces, in 100% recycleerbare verpakkingen.

Tot in de kleinste details

Ranobo beschikt al jarenlang over de internationaal erkende ISO 22000 en FSSC22000 certificaten voor voedselveiligheid. Het is van toepassing voor elk bedrijf binnen de foodketen. We hechten enorm veel belang aan het strikt opvolgen van alle richtlijnen en adviezen. Dat zorgt er mee voor dat we bij onze klanten bekendstaan als kwaliteitsvolle en correcte voedingsleverancier.

Vragen voor onze kwaliteitsdienst?

Scroll naar boven