Pinda In Dop

Niet alleen leuk om te kraken maar ook lekker om te eten, zijn de Ranobo pinda’s in dop of doppinda’s. Door het roosteren van de pinda’s in de schil, krijgen ze een typische smaak. Perfect in combinatie bij een blond bier of witte wijn. Jaarlijks kent dit artikel zijn hoogtepunt tijdens de Sinterklaasperiode: de Sintpinda’s zijn het ideale product om bij in de schoen te steken.

Herkomst

China

Allergenen (bevat)

pinda noten

Voedingswaarden

Vet51,70g

EVVerzadigd

MVOnverzadigd

Verzadigd7,50g

Eiwitten25,20g

Koolhydraten12,90g

Suiker4,80g

Toegevoegde suiker

Zetmeel

Zout0,000g

Voedingsvezels6,80g

Energiewaarde2615 kJ - 631 Kcal

Verrassend koken, het zit in de kleine dingen

Aan de slag gaan met onze producten is sowieso een goede start. Klassieke combinaties blijven superlekker. Maar soms wil je wat anders. Ontdek leuke ideeën en originele recepten.

Ranobo investeert al 25 jaar lang in de kleine dingen

Bij Ranobo gaan we met volle kracht vooruit, in hecht teamverband en met respect voor iedereen en alles rondom ons.

verhaal-image
Scroll to Top