Pecannoten Bio

Blokbodemzakje BIO

Hoeveelheid 150g

EAN code 5420036416159

Artikelcode 184214

Met Ranobo BIO kiezen wij en jij bewust voor biologische producten. Onze BIO-gecertificeerde producten worden met respect gekweekt en met liefde geoogst. Zo geniet je van de vertrouwde Ranobo kwaliteit en draag je mee zorg voor onze aarde.

Pecannoten worden in zeer weinig landen geproduceerd. Het overgrote deel komt uit de Verenigde Staten en Mexico. Samen produceren ze ongeveer 95% van alle verhandelde pecannoten. De smaak kan je vergelijken met die van een walnoot, maar dan veel milder en minder bitter.

Pecannoten zitten boordevol vitaminen en mineralen. In 100g pecannoten zit 163% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) vitamine E.
Daarnaast bevatten ze ellagzuur, beta-caroteen, luteïne en zeaxanthine. Stoffen die onder meer gunstig zouden zijn ter preventie van bepaalde kankers.
Verder wordt van pecannoten gezegd dat het zou helpen tegen obesitas en een te hoge bloeddruk. Je zou er zelfs slimmer van worden!

Pecannoten kennen veel toepassingen, vooral in de dessert en chocolade wereld. Je kent misschien wel de smeuïge pecannoten koffiekoeken? Heerlijk! Deze noot is ook van velen de lieveling in muesli en havermout.

Herkomst

Verenigde Staten

Allergenen (bevat)

Noten

Allergenen (kan sporen bevatten)

Pinda Sesamzaad

Voedingswaarden

Vet70,10g

EVVerzadigd

MVOnverzadigd

Verzadigd6,000g

Eiwitten9,20g

Koolhydraten5,80g

Suiker4,30g

Toegevoegde suiker

Zetmeel

Zout0,00g

Voedingsvezels4,70g

Energiewaarde2886 kJ - 700 Kcal

Ontdek ons foodservice aanbod

Verrassend koken, het zit in de kleine dingen

Aan de slag gaan met onze producten is sowieso een goede start. Klassieke combinaties blijven superlekker. Maar soms wil je wat anders. Ontdek leuke ideeën en originele recepten.

Ranobo investeert al 25 jaar lang in de kleine dingen

Bij Ranobo gaan we met volle kracht vooruit, in hecht teamverband en met respect voor iedereen en alles rondom ons.

verhaal-image
Scroll naar boven