Dadels Ontpit Bio

Bakje 0,5L Bio

Hoeveelheid 300g

EAN code 5420036416272

Artikelcode 185314

Met Ranobo BIO kiezen wij en jij bewust voor biologische producten. Onze BIO-gecertificeerde producten worden met respect gekweekt en met liefde geoogst. Zo geniet je van de vertrouwde Ranobo kwaliteit en draag je mee zorg voor onze aarde.

Dadels zijn al vele eeuwen bekend als heerlijk snoepje uit de natuur. Zelfs in de Bijbel worden ze al vernoemd. De boom – de dadelpalm – groeit in verre oorden zoals Marokko en India en is een soort dat bijzonder goed groeit in zeer warme regio’s zoals bijvoorbeeld woestijnen. Dadels worden van ouds in deze oorden als bijzonder waardevol voedsel beschouwd: ze zijn lang houdbaar, hebben veel goede voedingswaarden en zijn gemakkelijk te vervoeren.
Meer en meer zie je de dadels ook in Westerse keukens terug. Naast lekker uit het vuistje, zijn deze gedroogde vruchten ook heerlijk te combineren met roomkazen, in quiches, met lamsvlees of spek of in chocoladegebak

Herkomst

Tunesië

Allergenen (kan sporen bevatten)

Pinda Noten Sesamzaad

Voedingswaarden

Vet0,000g

EVVerzadigd

MVOnverzadigd

Verzadigd0,000g

Eiwitten2,000g

Koolhydraten73,000g

Suiker70,000g

Toegevoegde suiker

Zetmeel

Zout0,03g

Voedingsvezels7,50g

Energiewaarde1335 kJ - 315 Kcal

Ontdek ons foodservice aanbod

Verrassend koken, het zit in de kleine dingen

Aan de slag gaan met onze producten is sowieso een goede start. Klassieke combinaties blijven superlekker. Maar soms wil je wat anders. Ontdek leuke ideeën en originele recepten.

Ranobo investeert al 25 jaar lang in de kleine dingen

Bij Ranobo gaan we met volle kracht vooruit, in hecht teamverband en met respect voor iedereen en alles rondom ons.

verhaal-image
Scroll naar boven