Dadels Medjool

Bakje 0,5L

Hoeveelheid 250g

EAN code 5420036412908

Artikelcode 178110

Al in oud-Perzische verhalen wordt de Medjoolvariant van de dadel de hemel ingeprezen. Medjooldadels zijn doorgaans drie keer zo groot als normale dadels. Deze trossen dadels worden in woestijngebied gekweekt en geoogst. Een absolute topper voor wie fan is van gedroogd fruit.
Bovendien hebben dadels ook verschillende positieve effecten voor onze gezondheid: zo helpen ze onder andere de spijsvertering door hun hoog gehalte aan vezels en helpen ze onze cholesterol onder controle houden. Door hun hoge waarden aan vitamine A worden ze ook aanbevolen bij zwangere vrouwen ter bevordering van de ontwikkeling van de foetus.
Medjool dadels kunnen op heel veel manieren gebruikt worden in gerechten. Uiteraard zijn ze ideaal te combineren met gebak en zoetigheden, maar ook in combinatie met spek en geitenkaas zijn ze overheerlijk. Een ideale aanvulling voor een tapasmenu!

Herkomst

Israël

Allergenen (kan sporen bevatten)

Pinda Noten Sesamzaad

Voedingswaarden

Vet0,000g

EVVerzadigd

MVOnverzadigd

Verzadigd0,000g

Eiwitten2,000g

Koolhydraten73,000g

Suiker70,000g

Toegevoegde suiker

Zetmeel

Zout0,03g

Voedingsvezels7,50g

Energiewaarde1335 kJ - 479 Kcal

Ontdek ons foodservice aanbod

Verrassend koken, het zit in de kleine dingen

Aan de slag gaan met onze producten is sowieso een goede start. Klassieke combinaties blijven superlekker. Maar soms wil je wat anders. Ontdek leuke ideeën en originele recepten.

Ranobo investeert al 25 jaar lang in de kleine dingen

Bij Ranobo gaan we met volle kracht vooruit, in hecht teamverband en met respect voor iedereen en alles rondom ons.

verhaal-image
Scroll naar boven