Amandel Broyage

Amandel broyage is een mengeling van 50% amandelmeel met 50% suiker. Het mengesel wordt gebruikt als basis voor gebak en patisserie.

Herkomst

Non EU

Allergenen (bevat)

noten

Allergenen (kan sporen bevatten)

pinda sesamzaad

Voedingswaarden

Vet27,90g

EVVerzadigd

MVOnverzadigd

Verzadigd1,85g

Eiwitten10,85g

Koolhydraten57,000g

Suiker51,90g

Toegevoegde suiker

Zetmeel

Zout0,01g

Voedingsvezels3,50g

Energiewaarde2214 kJ - 479 Kcal

Verrassend koken, het zit in de kleine dingen

Aan de slag gaan met onze producten is sowieso een goede start. Klassieke combinaties blijven superlekker. Maar soms wil je wat anders. Ontdek leuke ideeën en originele recepten.

Ranobo investeert al 25 jaar lang in de kleine dingen

Bij Ranobo gaan we met volle kracht vooruit, in hecht teamverband en met respect voor iedereen en alles rondom ons.

verhaal-image
Scroll to Top