Abrikozen Bio

Bakje 0,5L Bio

Hoeveelheid 300g

EAN code 5420036416296

Artikelcode 185014

Met Ranobo BIO kiezen wij en jij bewust voor biologische producten. Onze BIO-gecertificeerde producten worden met respect gekweekt en met liefde geoogst. Zo geniet je van de vertrouwde Ranobo kwaliteit en draag je mee zorg voor onze aarde.

Onze Ranobo BIO abrikozen zijn steeds van de beste kwaliteit. Ze zijn van nature zoet en hebben dankzij het hoog gehalte aan kalium een positieve invloed op een te hoge bloeddruk.

Schrik niet van de bruinere kleur van onze bio abrikozen in vergelijking met de Ranobo abrikozen. Omdat de bio varianten niet werden gezwaveld, worden de abrikozen tijdens het drogen donkerder. De toegelaten hoeveelheid sulfiet dat gebruikt wordt bij de niet-bio abrikozen is onschadelijk, maar wordt bij bio producten niet toegelaten.

Verwerk de abrikozen in gerechten zoals couscous, voeg ze toe aan ontbijtbuffetten of een kaasplank. Ook lekker in combinatie met groene pistachenoten en/of chocolade.

Herkomst

Turkije

Allergenen (kan sporen bevatten)

Pinda Noten Sesamzaad

Voedingswaarden

Vet0,000g

EVVerzadigd

MVOnverzadigd

Verzadigd0,000g

Eiwitten5,000g

Koolhydraten59,000g

Suiker56,000g

Toegevoegde suiker

Zetmeel

Zout0,06g

Voedingsvezels14,40g

Energiewaarde1203 kJ - 285 Kcal

Ontdek ons foodservice aanbod

Verrassend koken, het zit in de kleine dingen

Aan de slag gaan met onze producten is sowieso een goede start. Klassieke combinaties blijven superlekker. Maar soms wil je wat anders. Ontdek leuke ideeën en originele recepten.

Ranobo investeert al 25 jaar lang in de kleine dingen

Bij Ranobo gaan we met volle kracht vooruit, in hecht teamverband en met respect voor iedereen en alles rondom ons.

verhaal-image
Scroll naar boven