Samen waarde creëren,

het zit in de kleine dingen

De wereld rond, van windstreek naar windstreek. Seizoen na seizoen. Als professional weet je wat je aan ons hebt. Wij staan als betrouwbare partner voor je klaar, met de juiste producten.

De kwalitatieve producten die je zoekt, en nog veel meer

Ons assortiment is uniek. We zijn de enige in de markt die zo’n diverse producten aanbiedt, zowel qua herkomst als qua maat. Dat in handige verpakkingen met verschillende gewichten, aan een concurrentiële prijs en met een persoonlijke service voor elke food professional.

De basis én de finishing touch voor culinaire creativiteit

Wie professioneel kookt, werkt graag met topingrediënten. Daarom stellen we al meer dan 25 jaar het juiste assortiment noten en gedroogde vruchten samen voor chefs en gedreven hobbykoks. Bij Ranobo vind je ook de lekkerste klassiekers en de nieuwste, meest verrassende hartige en zoete aperitiefsnacks.

Natuurlijke ingrediënten, voor een groot verschil

Met onze mini-ingrediënten maken we grootse producten qua
smaak, versheid en originaliteit. Samen serveren we je klanten
overheerlijke momenten.

Een toost op heerlijk gastvrij en lekker vers

Kwaliteit en gezelligheid staan in jouw zaak samen op één. Verzorgde aperitiefklassiekers, unieke mixen en innovatieve specialiteiten: Ranobo heeft voor elke horecaprofessional de ideale smaakmakers in huis.

Volop variëren in bakken en garneren

Het gamma pitten en zaden van Ranobo is ruim. Enorm ruim. Door hun voedingswaarde, smakelijke tint en natuurlijke volle smaak zijn het stuk voor stuk wondertjes. Je kiest uit tal van soorten, maten, herkomsten en halffabrikaten in allerhande verpakkingen.

Geconcentreerde smaak, natuurlijke zoetheid

Gedroogde vruchten is een ruim begrip. Al zeker bij Ranobo. Een kleurrijk en smakelijk assortiment dat vele toepassingen kent. Ontdek zeker onze specialiteiten zoals fruitstrips en meloenschijfjes.

Onweerstaanbare guilty pleasures

Coaten met chocolade, karamelliseren en drageren. Dit zijn maar enkele toepassingen die onze producten extra verleidelijk en uniek maken. Ideaal in desserts, als tussendoortje en voor net dat beetje meer in starters en hoofdgerechten.

Wens je iets in detail te bespreken?

Elke persoon, elke context, elke vraag is anders. Dat hebben we bij Ranobo goed begrepen. Na een grondige kennismaking werken we samen met onze klanten graag een concrete aanpak op maat uit.

Voor onze klanten gaan we ver,
maar blijven altijd dichtbij

Handige en duurzame verpakking

Waardevol teamwerk

Voortdurende innovatie

Ranobo USP

Zorgvuldige en prijsbewuste selectie

Geen pro in foodservice maar wel in retail?

Scroll naar boven