Vijf nieuwe smaken, voor unieke momenten

Na een proces van constant proeven en vergelijken komen enkel de beste en meest verrassende noten, zuidvruchten en rijstcrackers in aanmerking voor het label Tasty Discovery. Enkel als de ontdekking een wereld van verschil maakt en het volgens ons een must is om te proberen, wordt een gloednieuwe Ranobo-smaak een Tasty Discovery. Nieuwigheden ontdekken staat centraal: elke drie maanden krijgt het gamma een update om te blijven verrassen.

Verken alles over het gamma
Tasty Discovery

Hemelse truffels met pecannoten

Minstens vier keer per jaar lanceren we bij Ranobo een nieuwe Tasty Discovery. Met Tasty Discovery pecannoten truffel vulden we het assortiment aan met een echt smaakbommetje. De heerlijke pecannoten zijn omhuld met chocolade en afgewerkt met cacaopoeder.

Goddelijke cappuccinosmaak

De Ranobo rice balls cappuccino zijn sinds hun lancering absolute toppers in ons Tasty Discovery assortiment. De luchtige balletjes van gepofte rijst kregen een chocoladelaagje met cappuccinosmaak. De ideale finishing touch voor je koffie- of theemomentje.

Liever iets onweerstaanbaar hartigs?

Natuurlijk voegen we ook graag hartige variaties toe aan het Tasty Discovery assortiment. Onze gerookte amandelen zijn hier een geweldig voorbeeld van. De kleine maar fijne amandelen werden eerst geroosterd en vervolgens afgekruid met smoky kruiden.

Meer specifieke vragen?

Onze andere concepten

Scroll naar boven