Snel en voordelig kiezen, instant gezellig

Steeds minder tijd en al maar meer nood aan quality time. Bijpraten met vrienden, filmavondje met z’n tweetjes, last minute picknicken in het park, … Met So Apero by Ranobo toveren we à la minute sfeer op ieders tafel. Met de focus op duidelijkheid biedt dit gamma kraakverse snackingproducten van de gekende Ranobo kwaliteit. Het aanbod varieert van vertrouwde klassiekers tot eigenzinnige nieuwigheden in een compact formaat, ready-to-serve.

De groei van het aperogamma gaat de laatste jaren in stijgende lijn. De kant-en-klare verpakking van So Apero by Ranobo bouwt verder op dit succes en verrijkt ons gamma. Het kleurrijke aanbod nodigt de klant uit naar hartenlust snacks te combineren aan een voordelig tarief. Een win-win voor iedereen en gezelligheid troef!

How do you apero?

Benieuwd welke meerwaarde So Apero voor jouw winkel kan betekenen?

Snacks die eruit springen

Een rendabel aanbod creëren voor de winkelier binnen de concurrentiele snackingmarkt met het budget van de eindconsument in het achterhoofd: dat is de inzet van So Apero by Ranobo. Met het almaar uitbreiden van het landschap aan retailers wil Ranobo haar klanten ondersteunen met een gevarieerd en onderscheidend snackingaanbod.

Met So Apero brengen we Ranobo naar de snackingrayon zonder in te boeten op onze vereisten: duidelijkheid, versheid en eenvoud. Tegelijkertijd creëren we in onze groene Ranobo-muur bij de versafdeling nóg meer opportuniteiten voor het natuurgamma. Denk bijvoorbeeld aan onze ongezouten, in-huis geroosterde natuurnoten die nog meer smaak garanderen.

Voor So Apero ontwikkelden we een display op maat waardoor het So Apero-gamma er meteen uitspringt in je supermarkt. Reken op een lichte constructie met voldoende stevigheid om vlot naast de snackrayon te plaatsen.

Een assortiment om zo op tafel te zetten

So Apero by Ranobo trekt de aandacht met haar verse en vertrouwde snackingproducten. Eens snuisterend tussen het aanbod kan de consument een ruime range aan nieuwigheden ontdekken zoals de pittige wasabi ravioli of de pinda salt & pepper, roasted in Belgium.

De aantrekkelijke prijszetting nodigt de consument uit om gekende producten te combineren met innovaties en zo het Ranobo-gamma nog beter te leren kennen. Individuele verkoop is mogelijk, al zal het voor de eindklant voordeliger zijn om een selectie samen te stellen. Dit zal bovendien de korf aan de kassa verhogen.

Snacken zonder zorgen

Voor So Apero by Ranobo ontwikkelden we custom made potjes gemaakt van gerecycleerd PET (rPET). Dit materiaal met lage CO2-voetafdruk kan na gebruik opnieuw eenvoudig gerecyleerd worden. Om deze redenen is dit wereldwijd de meest beloftevolle en milieuvriendelijke verpakkingsoptie.

De transparante top-seal garandeert de productzichtbaarheid die de klanten van Ranobo gewoon zijn en maakt het bakje ready-to-serve. De klant zal telkens kiezen met de ogen.

Zin om je klanten ook te verwennen met ons So Apero-aanbod?

Onze andere concepten

Scroll naar boven