De on the go snack voor een extra boost

Onze vertrouwde Ranobo kwaliteit in een handige mini-verpakking voor na het sporten, op het werk, op school of op weg naar huis. Bites past altijd in de hand en in de planning. Zo kan je op nog meer momenten genieten van wat Ranobo te bieden heeft.

Ranobo Bites on the go snack healthy

De belangrijkste troeven van onze Bites

Voor de Bites by Ranobo lieten we unieke verpakkingsfolie ontwerpen. Om ze te voorzien van een mooi jasje, maar in de eerste plaats om een extra lange versheid te garanderen. De compacte zakjes openen eenvoudig zodat je instant kan genieten van deze twee heerlijke mengelingen.

Verdiep je in het gamma Bites by Ranobo

Can you feel the energy between us?

De on the go snack die je oppept met pure power. Deze krachtige mengeling bestaat uit maar liefst 13 verschillende noten, zaden, pitten en superfoods. Dankzij de natuurlijke suikers, vezels en vitamines schakel je moeiteloos weer een versnelling hoger.

Go for an aloha state of mind

Onze exotische Hawaï Mix neemt je mee naar warme oorden. De mix van ananas, kokos, cashews en amandelen zorgt op elk moment van de dag voor een golfje lekkers om je kleine honger te stillen. Een gezonde snack, boordevol natuurlijke vezels.

Meer specifieke vragen?

Onze andere concepten

Scroll naar boven