Zero waste en Bio, het beste van twee werelden

De natuur levert ons de heerlijkste noten en vruchten. Tijd om iets terug te doen. Met RANOBO BIO kiezen wij en jij bewust voor biologische producten en met ons unieke Bio Pick & Mix bulkbinmeubel gaan we nog een stapje verder. Met deze milieubewuste winkelaanwinst speel je authentiek en bedachtzaam in op de huidige retailkoers. Het vrij kiezen en vullen vanuit bulkcontainers geeft een vintage kruideniers- en marktbeleving. Voor een optimale integratie in jouw winkel past dit shop-in-shop concept in elk type rayonnage.

BIO Pick and Mix, de pret van ecologisch kiezen en vullen

Vul je kartonnen cup met je eigen unieke blend

Sluit je cup met het kartonnen deksel

Reken gewoon af aan de kassa, je betaalt een vaste prijs per gewicht

Meer weten hoe onze BIO Bulkbin jouw sales kan boosten?

Onze beste bio producten, lekker hygiënisch en aantrekkelijk gepresenteerd

Onze BIO-gecertificeerde producten, dat zijn er al meer dan twintig verschillende, worden met respect gekweekt en met veel liefde geoogst. Zo geniet je volop van de vertrouwde kwaliteit van ons gekende assortiment en draag je mee zorg voor onze aarde.  Met dit meubel verrijk je je aanbod op een eenvoudige en opvallende manier.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het onderhoud. Wij zorgen dat dit periodiek gebeurd zodat jouw BIO Pick & Mix er altijd verzorgd en netjes uitziet.

Voortdurend in ontwikkeling

Het eerste Pick and Mix meubel installeerden we in 2016. Sindsdien voerden we al meer dan tien aanpassingen door om nog beter in te spelen op de noden van onze klanten en gebruikers. Zo stapten we onder andere over naar FSC-gerecycleerde cups en deksels, zorgen we voor een geïntegreerd meubel dat perfect matcht met elk winkelconcept en breidden we het assortiment uit.

Een Ranobo Pick and Mix installatie in jouw winkelassortiment?

Onze andere concepten

Scroll naar boven