Geef je salade meer pit

Ongeacht welk seizoen, een frisse salade smaakt altijd. Zowel als lunch, als side dish zien we salades in elke huiskamer, kantoor of cafetaria terugkomen. 

Met Ranobo artikelen kan je elk type salade een extra crunchy toets geven. Met zowel pitten, als zaden, als gehakte noten kan je aan de slag gaan om een krokante meerwaarde te creëren.

Nieuws image

Ook gedroogde vruchten geven power aan je salade: zo kan je creatief aan de slag met rozijnen, cranberries of gehakte vijgen en dadels. Naast een zoete toets, geven ze ook kleur aan je gerecht.

De laatste jaren heeft ook quinoa haar intrede gemaakt in de Westerse keuken. Deze kleine zaadjes geven je salade niet alleen meer bite, ze zijn ook bijzonder voedzaam. Ze bevatten gezonde koolhydraten, vezels en eiwitten en worden daarom niet voor niets meegerekend bij de superfoods. Ranobo heeft twee varianten in aanbod: witte quinoa en quinoa tricolor.

Een laatste tip: je kan pitten en zaden in water laten wellen en daarna mixen in een blender. Hierdoor onstaat een smeuïge dressing die je bowl groenten nóg gezonder en lekkerder maakt.

Smakelijk!

Scroll naar boven