Dezelfde Ranobo kwaliteit nu nog meer puur natuur

De natuur levert ons de heerlijkste noten en vruchten. Tijd om iets terug te doen. Met Ranobo BIO kiezen wij en jij bewust voor biologisch. Onze BIO-gecertificeerde producten, dat zijn er nu al meer dan twintig, worden met respect gekweekt en met veel liefde geoogst. Zo geniet je volop van de vertrouwde kwaliteit van ons gekende assortiment en draag je mee zorg voor onze aarde.

RanoboBIO Ranobo BIO noten gedroogde vruchten

De beste noten, zaden en mixen

Bij Ranobo kies je uit het meest diverse assortiment BIO gedroogde vruchten, noten, notenmengelingen en pitten.

Verdiep je in het
Ranobo BIO-gamma

Zalige zuidvruchten, noten en pitten in overvloed

We stopten de meest gegeerde klassiekers in ons BIO-notengamma. Geweldig nieuws voor de betere hobbykok, bewuste ouders, gezonde sportievelingen, … Mooi gepresenteerd in onze praktische, opvallende en luchtdichte zakjes met blokbodem.

Gedroogd fruit is kwetsbaar. Daarom verpakken we het zorgvuldig in stevige vierkante bakjes van een halve liter. Makkelijk stapelbaar en transparant. Zo zie je en weet je meteen wat je koopt.

Onderweg naar meer duurzaamheid

Net als vele van onze klanten zijn wij bezorgd om de toekomst van onze planeet. Daarom bieden we met Ranobo BIO onze vertrouwde kwaliteit aan vanuit een gegarandeerd BIO-gecertificeerd productieproces. We gaan ook actief in dialoog met onze leveranciers over nieuwe, meer duurzame verpakkingen, inkten, labels, transport enzovoort.

Voorlopig blijft plastic de beste verpakkingsmogelijkheid voor onze zuidvruchten, om de houdbaarheid en marktconforme prijs te garanderen. In afwachting van een geschikt alternatief, zorgen we voor handige hersluitbare en herbruikbare bakjes. Klaar voor een nuttig tweede leven.

Meer specifieke vragen?

Een echt Belgisch bio merk

De bio-markt wordt gedomineerd door buitenlandse merken, zeker op gebied van noten en gedroogde vruchten. Daar wil Ranobo verandering in brengen. Met Ranobo BIO koop je niet alleen gegarandeerd biologisch geteelde producten, je koopt ook Belgisch. En daar zijn we trots op.

Scroll naar boven