Over ons

Wat eerst begon als een delicatessenzaak met eigen notenbar te Turnhout (1994) is uitgegroeid tot kwalitatieve, gewaardeerde groothandel in noten, zuidvruchten en rijstcrackers.

Sinds 2015 is Ranobo gevestigd in Turnhout en is de totale bedrijfsoppervlakte uitgebreid tot 3500m². De site is opgedeeld in productieruimten, magazijnen en kantoren. Alle producten worden verdeeld met behulp van een eigen wagenpark of extern transport.

De passie voor noten en het constant in zetten op klantgerichte trends, kwaliteit en service zorgen ervoor dat Ranobo elk jaar mooie groei kent. Ranobo biedt het grootste assortiment op de Belgische markt, zowel voor retail, als voor horeca als voor industrie.

Beide voeten op de grond - no nonsense - altijd kwaliteit: met dit als rode draad werkt Ranobo elke dag aan een duurzame relatie met haar klanten.

Alle producten zijn zonder meer van eerste kwaliteit en steeds van 100% betrouwbare leveranciers. Bij ons worden ze vervolgens in eigen gecertificeerde productieruimten verwerkt en verpakt.

picture_nuts